A-kullet er 1 år i dag! :D

I dag er det nøyaktig 1 år siden A-kullet ble født, det er utrolig hvor fort tiden har gått og de er snart voksne. Gratulerer så mye med dagen til Ares, Afrodite (Yara), Athene,(Eira) Artemis (Frøya) og Apollon (Apollo). Vi håper alle ”valpene” har fått noe litt ekstra godt i dag.
Vi har møtt Apollon og Athene noen ganger og de er flotte hunder begge to, vi har også fått masse positive tilbakemeldinger fra eierne til de tre andre og det er veldig fint at det går bra med alle og at både hunder og eiere trives. Så foreløpig er vi veldig fornøyd med kullet 🙂
Nå som de er blitt 1 år så er de klare for å helsesjekkes for HD, AD osv. og vi håper  selvfølgelig at det går bra og at alle får fine resultater. For 1 år siden så virket det som en evighet til denne dagen skulle komme og vi kan begynne å se resultatet av parringen (når det kommer til helsen), men det gikk mye fortere enn vi hadde trodd.

Her er det noen bilder av vakringene (med pels som er litt så som så 😉 ) Bilde 1 (oppe til venstre) er av Afrodite, 2 Ares, 3 Apollon, 4 Artemis og 5 Athene.
Afrodite29 Ares10 Apollon11 Artemis12 Athene21

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s