Vi har besøkt Bacchus ”Stratos” i Halden :)

I dag har vi endelig fått kommet så lang å besøkt Bacchus fra B-kullet etter Vitani og Benny. Nå heter han Stratos og bor i Halden og det er ikke så langt unna oss, så det var på tide med ett besøk 🙂 Han har virkelig blitt voksen den gutten, han er ikke så veldig høy men han har arvet mye av kroppen til moren sin og er blitt kraftig og fin.  Det er fortsatt en del valpepels rundt hodet da som avslører alderen, han blir jo ikke 1 år før 19.mai så han er jo ikke så gammel.

Når vi kom fram så gikk vi fra huset demmes og ned til en park like ved, der kunne hundene hilse og leke, Stratos og Vitani fant virkelig tonen, selv om hun nok ikke husket at det er sønnen hennes, men de lekte og storkoset seg 🙂 De lekte veldig likt og jeg tror ikke Vitani har lekt så mye siden hun var valp selv. De andre hjemme er veldig glad i å løpe mens Vitani liker bedre å løpe og bryte litt om hverandre med innlagte korte pauser 😉 Stratos var så hærlig og søt, han var veldig rolig for alderen da, hilste rolig og det var ikke noe mas som det fort kan bli, men man fikk sett hans barnslige side og når han lekte, spesielt med pinnene.

Her er bilder fra ”treffet”, han er jo så fin så det ble en del da det er vanskelig å plukke ut bare noen få 🙂 (klikk på de for større str)
Bacchus Bacchus1 Bacchus2 Bacchus3 Bacchus4 Bacchus5 Bacchus6 Bacchus7 Bacchus8 Bacchus9 Bacchus10 Bacchus11 Bacchus12 Bacchus13 Bacchus14 Bacchus15 Bacchus16 Bacchus17 Bacchus18 Bacchus19 Bacchus20 Bacchus21 Bacchus22 Begge Begge1 Begge2 Begge3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s