B-kullet 7 uker gamle + litt fra A-kullet

B-kullet er nå 7 uker gamle og de flytter snart til sine nye hjem, det er litt rart å tenke på at det snart er tomt for valper her, men de får det fint alle sammen. Nå får de (og Athene) all oppmerksomhet frem til levering så det er fint å kun fokusere på dem og deres sosialisering med folk og biler osv. Snart skal de også til veterinæren for å få veterinærattest og bli chippet.

I dag har deres mor Vitani gjort det store. Vi hadde besøk av familien til Bona Dea fra Bergen og våre voksne hunder er ikke så vandt med veldig små barn, så Vitani ville passe på valpene, så jeg satt henne oppå soverommet til Anniken. Etter noen minutter hørte jeg brått ett dunk og piping fra Vitani, jeg sprintet opp og der var hun ikke, da sprintet jeg ut av huset og hun hadde da hoppet ut av vinduet i 2.etasje ca 5 meter over bakken! (vi målte). Når jeg kom ut var hun på vei mot ytterdøra, hun haltet og jeg ropte henne til meg og kjente over henne, hun hadde litt vont i brystkassa og den høyre labben, men ingen ting var brukket eller noe annet alvorlig heldigvis. Så Vitani ofrer mye for å passe på valpene sine.

Etter at besøket dro ventet vi til det lysnet mens valpene sov og så tok vi bilder av dem.
Det er 4 bilder først av Bacchus, Befana, Bona Dea, Bellona og til slutt Athene som fortsatt er hos oss.

De andre fra A-kullet som dro har vi fått høre masse positivt om og det er veldig hyggelig at fint at det går bra med de og at familiene er fornøyde med valpene. De var to som dro i går, Ares og Afrodite. Afrodite heter nå Yara og bor i nord-troms, hun skulle ut på langtur med fly så Ares ble med til Gardemoen, begge to var veldig trygge og sovnet inne midt bland alle de stressede folkene med trillekofferter osv 🙂

 

One thought on “B-kullet 7 uker gamle + litt fra A-kullet

  1. Uff da. Håper det går raskt bra med Vitani. Hun vil passe på de små stakkar.
    De er å utrolig søte. Her har det vært så travelt med å levere valper, så jeg gleder meg til å få tid til å besøke de små før de leveres. Stor klem fra pappa Benny og hans familie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s