Dobbelutstilling i Tvååker

På fredag og lørdag var det dobbelutstilling i Tvååker i Sverige. Vi hadde bare meldt på Vitani da de andre voksne ikke har pels, og Cana og Fjappy er for unge. Vitani fant ut at hun skulle slippe all ulla for rundt en uke siden, så hun var ikke helt fin i pelsen, men det så ikke så værst  ut.

På Fredagen var det internasjonal utstilling. Det var rundt 24 grader og vindstille så Vitani var ikke helt med, men hun gjorde det hun skulle. Det resulterte i excellent, en andreplass i klassen (bak søsteren til Dixon) ck og 3btk med r-cacib. BIR gikk til Balule Cactus og BIM gikk til Kitune’s Jill Johnson.
Kritikk: feminin med vackert hovud. aningen ljusa ögon. utmerket pigment. utmerket benstomme. passande nack och överlinje. velutviklet bröstkorg. rör seg mycket balanserad från siden på moderate vinklar. trevlig helhet.
Dommer: Hans-Åke Spærne
Han sa til meg at hun ble 3btk på grunn av den lyse øyefargen, for han elsket benstammen og hennes feminine utstråling.

Lørdagen var det national utstilling og det var varmt i dag og, men det var litt vind som hjalp veldig. Vitani løp utrolig bra i dag og vant klassen med ck, i beste tispe ble hun slått av en fin champion tispe så vi er veldig fornøyde 🙂 BIR denne dagen gikk til Foxfire Brilliant Benji og BIM ble Kitune’s Perdita. Hannhund certet gikk til Kitune’s Michael Jackson som ble champion i dag bare 2 år og 3 dager gammel, gratulerer så mye 🙂

Kritikken var utrolig bra: välskåret hovud, något ljusa ögon. bra ögonform, bra nosparti, välplacerade öron. Bra över & underlinje. Bra front, bra benstomme & vinklar. Bra svans. Rör seg utmerket. ej i full pals. 
Dommer: Yvonne Brink

Image

Ikke verdens beste bilde, men vi måtte stå langt unna fordi det var store ringer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s